Ga naar inhoud

1 mei 2019

Samen zingen geeft plezier

Het Christelijk Streekmannenkoor “Noord-West Veluwe,” Nijkerk is 1 oktober 1976 opgericht en heeft zo'n 125 enthousiaste leden.

Het repertoire van het koor is zeer divers en varieert van het geestelijke lied tot klassiek en populair; van negro spirituals tot vaderlandse en van Nederlandse tot anderstalige liederen.

Hoogtepunten zijn ons jaarlijks Nieuwjaarsconcert, Oranjeconcert en Adventsconcert in Nijkerk en het Passie- & Paasconcert in Bunschoten. Verder noemen we nog concerten in de Sint Janskerk te Gouda, in het Concertgebouw te Amsterdam en in De Doelen te Rotterdam.

Ook werken we met enige regelmaat mee aan zangdiensten in o.a. Nijkerk, Amersfoort, Apeldoorn, Bunschoten en Rotterdam. Vaste punten in het "mannenkoorjaar" zijn het Oranjeconcert op de vooravond van Koningsdag in de Grote Kerk in Nijkerk en het Adventsconcert in december in de Kruiskerk in Nijkerk en een Passie- en Paasconcert in de Immanuelkerk te Bunschoten.

Het Ensemble van het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk is inmiddels een vast element in de concerten van het mannenkoor.

Meer informatie: www.streekmannenkoor.nl

Univé vindt het belangrijk dat er een lokaal verenigingsleven is waar mensen hun talenten kunnen benutten en dit met elkaar kunnen doen.

Deel dit bericht