Ga naar inhoud

4 februari 2019

Maak kennis met het team Nijkerk

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Nijkerk voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Liana en na 25 jaar persoonlijke vragen over verzekeringen beantwoorden, mag ik sinds kort dagelijks leiding geven aan ons team hier. Ik vind het leuk dat we als team ieder jaar sparen voor een lokaal maatschappelijk initiatief.
In mijn vrije tijd tennis ik graag en krijg ik energie van sportief bezig zijn. Daarnaast breng ik het liefst veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn naam is Jolanda. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Univé. Ik geef advies over de particuliere verzekeringen.

Ik ben Charlotte, heb een agrarische opleiding genoten en ben uiteindelijk in de verzekeringen, hier bij Univé, terecht gekomen.

Naast mijn werk houd ik me bezig met het opleiden van één jong paard voor eventing. Dat is dressuur, spring en cross. En ik begeleid een paar jonge ruiters die graag op een hoger niveau willen komen in de paardensport.


Ik ben Auke. Het leukste van mijn werk vind ik, het persoonlijke contact, samen met onze leden. Familie is erg belangrijk voor mij, mijn demente oma probeer ik, ook al woont ze ver weg met regelmaat te bezoeken.


Mijn naam is Rowinda en ik heb mijn 25-jarig jubileum dit jaar gevierd. 
Thuis ben ik graag met mijn gezin, vrienden en familie. 
Daarnaast besteed ik tijd aan mijn studie of ben ik lekker aan het sporten.

Deel dit bericht