Ga naar inhoud

1 mei 2019

Je buurt hartveilig maken

AED stichting Nijkerk Hoevelaken is 20 oktober 2017 opgericht om met de inwoners, de gemeente Nijkerk en Hoevelaken Hartveilig te maken. Dit volgens het concept van de Hartstichting. Het betekent dat wij in onze gemeente mensen met een plotselinge hartstilstand effectiever kunnen helpen totdat de hulpdiensten arriveren.

Op strategische plaatsen worden er AED”s (Automatische Externe Defibrillator) geplaatst. Verder doen wij een beroep op gecertificeerde burgerhulpverleners of leiden deze zelf op.

Door deze hulpverleners en AED”s aan te melden bij Hartslag Nu zullen we cruciale minuten winnen om de overlevingskansen van onze medebewoners in nood te verhogen zie ( Hoe werkt Hartslag Nu ).De AED Stichting Nijkerk Hoevelaken is een particulier initiatief en is naast uw gevoel voor samenhorigheid, voor haar financiële middelen volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.

* Voor de woonkern Nijkerkerveen wordt dit reeds gedaan door de EHBO afdeling Nijkerkerveen.

Meer informatie: www.aedstichtingnijkerkhoevelaken.nl

Univé is een coöperatie en lokaal actief. Wij ondersteunen zoveel mogelijk maatschappelijke initiatieven. Eén daarvan is de inzet van AED’s. 

Deel dit bericht