Ga naar inhoud

16 mei 2019

Golfen in de stad voor Nijkerkse goede doelen

Op zaterdag 6 juli 2019 organiseerde Rotaryclub Nijkerk voor de tweede keer het Rotary Stadsgolf. Twee jaar geleden was de eerste editie en dat was een groot succes! Er zal weer een geweldig parcours van achttien bijzondere holes lopen door de (binnen)stad van Nijkerk.

Door de binnenstad, langs parken en gezellige buurtjes hebben wij met een viertal medewerkers van Univé in Nijkerk de 18 ludieke holes gelopen. Het programma startte om 12.00 uur bij Kade10 met de speluitleg. Wij kregen een route met daarin opgenomen alle holes. De dag werd afgesloten met een diner bij Kade10.

De opbrengst van het evenement kwam ten goede aan drie goede doelen die allemaal een link met Nijkerk hebben, zoals Stichting Oud Nijkerk, projectwerk in Nijkerk en een kunstwerk/bank in Nijkerk. 

Daarnaast was (in het kader van preventie) een brandweer auto aanwezig als aankleding van het terrein met daarbij een aantal vrijwilligers van de jeugdbrandweer.

Meer informatie op www.rotarynijkerk.nl

Univé is een coöperatieve verzekeraar en ondersteunt maatschappelijke activiteiten, daarom was er ook bj de winkel een hole verzorgd. Vanaf het dakterras was de afslag en als hole was er een (schade) auto beschikbaar gesteld door Autoschade Herstelbedrijf Boterenbrood.

Deel dit bericht