Ga naar inhoud

15 april 2019

Plezier en voldoening in je werk ervaren

Dagbesteding TE PLAK is een kleinschalig initiatief gestart in 2007. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers plezier en voldoening ervaren in hun werk binnen een gezellige en ontspannen sfeer. De gemoedelijkheid en betrokkenheid vanuit het dorp Pingjum draagt hier aan bij.

Door de ruime opzet en persoonlijke benadering kan een zo passend mogelijke daginvulling geboden worden. Het aanbod wordt afgestemd op de mogelijkheden en interesse van de deelnemers, de werkzaamheden hebben een herkenbaar doel. De werkzaamheden variëren van creatieve activiteiten, werken in de groentetuin tot dierverzorging. In de kadowinkel worden producten verkocht die worden gemaakt of gepimpt door de deelnemers.

Dagbesteding TE PLAK werkt met een klein team van vaste en gekwalificeerde medewerkers volgens gebruikelijke kwaliteitseisen.

Meer informatie: https://www.teplakpingjum.nl

Univé is een coöperatie en vindt het belangrijk oog te hebben voor een ander en elkaar te helpen. Het is goed om te zien dat het plezier en de voldoening van de deelnemers in hun werk voorop staat en dat de omgeving (het dorp Pingjum) erbij betrokken wordt. Medewerkers van Univé in Leeuwarden hebben in 2018 de handen uit de mouwen gestoken door de deelnemers van de dagbesteding te helpen om de tuin weer zomerklaar te maken. Daarnaast krijgen de adviseurs een budget om te sparen voor een regionaal goed doel die ze zelf aandragen. Te Plak is zo’n goed doel.

Deel dit bericht