Ga naar inhoud

4 februari 2019

Maak kennis met het team Leeuwarden

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Leeuwarden voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is José en ik werk 4 dagen per week hier in Leeuwarden.

Ik woon in de mooie stad Franeker, die onderdeel is van ons werkgebied, samen met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben een actief lid van volleybalvereniging Dosko/Acta en ik mag graag hardlopen. Daarnaast onderneem ik graag (buiten)activiteiten met mijn gezin. Verder ben ik een actief lid van onze buurtvereniging en ben ik burgerhulpverlener/AED-vrijwilliger.

Mijn naam is Erik-Jan. Omdat ik ook in Leeuwarden woon, voel ik me als vanzelf betrokken met onze leden. Daarnaast voetbal ik in Marsum en help ik mee met het organiseren van het voetbaltoernooi van de club.


Mijn naam is Albert. Als geboren en getogen Leeuwarder en al 20 jaar met Univé, ben ik voor onze leden een vertrouwd gezicht en adviseur in deze regio. En dat is gewoon heel leuk werken.

In mijn vrije tijd fiets ik menig kilometer door Friesland, maar ook in de heuvels van Limburg en bergen in het buitenland. Voor onze voetbal vereniging zet ik mij in als commissielid sponsoring en zet ik me graag in voor de werving van steun voor bijvoorbeeld KWF kankerbestrijding en Artsen Zonder Grenzen.


Ik ben Sijtze. Woon in Leeuwarden en kom graag bij de mensen thuis om over de risico’s te spreken welke zij lopen. Samen bekijken hoe je tegenspoed en of schades kunt voorkomen. Mijn werkgebied is Noordoost Friesland.

Deel dit bericht