Ga naar inhoud

15 april 2019

Basketballen op topniveau

Aris Leeuwarden is een professioneel basketbalteam dat uitkomt in de Dutch Basketball League. Het team staat onder auspiciën van Stichting Top Basketbal Friesland (STBF), die zorg draagt voor de organisatie, de financiën en de commerciële ondersteuning. Onze thuisbasis is in het Kalverdijkje in Leeuwarden.

Aris is een stabiele topclub, biedt een gezellig avondje uit voor het hele gezin en beschikt daarnaast over een toegankelijk zakelijk netwerk van vooral Friese publieke en private bedrijven / organisaties. Ook heeft Aris veel aandacht voor haar maatschappelijke functie, waarbij de basketbalclinics op basisscholen centraal staan.

Ook de (vrijwillige) verzorgers hebben een belangrijke functie. Zowel bij het voorkomen van blessures als bij de behandeling ervan. De activiteiten zijn breed: van masseren tot tapen, van een luisterend oor van de spelers tot de connectie met de technische staf. Van direct optreden bij acute blessures op het veld tot uitlaatklep van de coach.

Ook Univé ziet het belang van voorkomen en beperken en geeft als jarenlange partner van Aris extra aandacht aan beide verzorgers.

Meer informatie? Ga naar www.arisleeuwarden.nl

Deel dit bericht