Ga naar inhoud

4 juli 2019

Zelfstandig leven, hoe en waar je wil

Wanneer je op leeftijd bent, zorg of ondersteuning nodig hebt, willen de mensen van de KwadrantGroep blijven denken in de mogelijkheden.

Als een sterke netwerkpartner in de zorg wordt in samenwerking met lokale organisaties in Friesland een totaalpakket aan ouderenzorg; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk op een zorglocatie. En met op maat diensten die de gespecialiseerde zorgbedrijven van de KwadrantGroep bieden: ElkanderDe Friese WoudenPalet en KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp.

Aansluiten op de leefwijze en levensvraag staan altijd voorop
Dat lukt alleen door met oprechte aandacht en goed luisteren naar de persoonlijke wensen en behoeften. Op deze basis kunnen we mensen helpen zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeven te blijven wonen. Natuurlijk met goed afgestemde zorg en ondersteuning. Geleverd door mensen met een passie en plezier voor de zorg en experts als het gaat om preventie en gezondheid. Samen leren voorkomen van een grotere zorgvraag of verdere gezondheidsschade te beperken.

Welbevinden stimuleren
Voor alle soorten activiteiten en diensten die niet driect met herstel of verzorging te maken, maar vooral bijdragen aan het welbevinden van mensen met een kwetsbaarheid of zorg, of aan dat van naasten, is er een servicepakket pluZ en de pluZ-pas. Lidmaatschap van deze kaart biedt inspiratie en aantrekkelijke kortingen voor diensten en activiteiten in de regio.

Samenwerken
Omdat de visie en werking van de KwadrantGroep in onze regio volledig aansluiten bij die van ons, is Univé partner van de pluZ-pas  en worden leden naast een collectieve korting extra pakket kortingen aangeboden.

Meer weten?  https://www.unive.nl/collectiefvoordeel/servicepakket-pluz

Deel dit bericht