Ga naar inhoud

4 februari 2019

Maak kennis met het team Heerenveen

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Heerenveen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Meino, woon in Joure en ben al 25 jaar aanspreekpunt voor onze particuliere leden.

Naast mijn werk ben ik coördinator van het meiden/ vrouwenvoetbal van Sc Joure en trainer van het meidenteam. Ik had nooit gedacht dat ik met drie dochters ooit bij een voetbalvereniging terecht zou komen. Totdat de oudste twee graag wilden voetballen. Hun plezier is de basis van mijn inzet voor een goede organisatie, ruimte en beleid voor het vrouwenvoetbal geworden. En als ik dan nog tijd over heb toer ik graag op de motor.


Ik ben Gerda en alweer 16 jaar adviseer ik onze leden. Ik woon in Steenwijk met mijn gezin en teckel en houd van mensen en ben gek op sport. Zo ben ik seizoenkaarthouder bij SC Heerenveen en actief supporter van dames 1 en heren 1 van de hockeyclub in Steenwijk.

Ook ben ik lid geweest van diverse commissie binnen de hockeyclub en nu voornamelijk actief als teammanager voor jongens A1 bij de hockeyclub in Zwolle.

Mijn naam is Janny en adviseer onze particuliere leden. Woon in de Greiden, de grootste wijk van Heerenveen.

In mijn vrije tijd ben ik actief als taalvrijwilliger voor anderstaligen bij het Friesland College in Heerenveen. Hierbij help ik mensen, die moeten inburgeren, met de Nederlandse taal, veelal zijn dit mensen die gevlucht zijn uit hun eigen land zoals Syrië en Eritrea.

Ik voel me betrokken bij Speeltuin de Greiden, waar ik een aantal jaren als bestuurslid actief ben geweest en een vereniging is die nog altijd gedragen wordt door vrijwilligers van het eerste uur. Hier komen op mooie zonnige dagen bewoners uit heel Heerenveen en soms daarbuiten.

Overigens is de gemeente Heerenveen sowieso een prettige bosrijke, maar ook waterrijke omgeving om te wonen, waar cultuur en sport (sportstad) hoog in het vaandel staan.

Deel dit bericht