Ga naar inhoud

4 juli 2017

Sportief en gezond in Zeewolde

Zeewolde Endurance is een zomer sportfestijn van 3 dagen om een gezond en sportief leven in het mooie dorp van Zeewolde te stimuleren. Het sportfestijn is voor jongeren, medewerkers van bedrijven, scholen maar natuurlijk ook de oudere sporter.

De deelnemers, vrijwilligers, supporters en "de winkeliers en ondernemers uit Zeewolde" ontmoeten elkaar in de aanloop naar en na afloop van het evenement op de website. Een ieder die zich inschrijft krijgt een persoonlijke webpagina binnen de site. Hier kan men elkaar ontmoeten, aanmoedigen en ervaringen delen. Ook heeft de Zeewolde Endurance een eigen online winkelstraat met enthousiaste sponsoren. In de winkelstraat krijg je exclusief speciale actie aanbiedingen van winkeliers uit Zeewolde ! Met de zomer editie van Zeewolde Endurance bieden wij mooie ijkpunten om naar toe te trainen en het gehele jaar door gezond en fit te blijven. En natuurlijk van de aanbiedingen van de online winkelstraat te profiteren. 

Samen met elkaar organiseren wij Zeewolde Endurance met een zomer en winter sportweekend. Alle inkomsten komen ten goede aan het evenement danwel ondersteunende faciliteiten voor andere sport en bewegingsactiviteiten in Zeewolde. Immers: "Alleen kun je niets, je moet het samen doen".

Kijk voor meer informatie: www.zeewolde-endurance.nl

Deel dit bericht