Ga naar inhoud

4 februari 2019

Maak kennis met het team Harderwijk

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Harderwijk voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Harry en al vele jaren mag ik onze particuliere leden adviseren. Niet alleen vanuit onze winkel, maar ook bij de mensen thuis. Omdat ik in onze regio woon, weet ik ook goed wat er leeft.

Zelf heb ik een zwak voor de medemens met een “beperking” en help deze mensen ook daar waar mogelijk is. Om 'fit' te blijven ben ik actief lid van de Loopgroep2000.nl. Dit zou ik iedereen aanraden om het hoofd even leeg te maken als dat nodig is.


Ik ben Marjan en woon met mijn man en 3 zoontjes in Harderwijk. Naast mijn werk ben ik vrijwilliger op hun school en kinderdagverblijf. En ik ben ook actief lid van de plaatselijk EHBO vereniging.

Ik ben Rob en woon met mijn gezin in Ermelo. Ik probeer zoveel mogelijk mee te denken in oplossingen voor onze leden. Voel me niet alleen betrokken maar ook verantwoordelijk voor een eerlijk advies.

In het weekend fiets ik actief met een groep vrienden en daarnaast ben ik lid van tennisvereniging Irminloo. Hier organiseer ik samen met mijn broer en een vriend twee keer per jaar een tennistoernooi. Ik vind het erg belangrijk dat de vereniging gezond blijft en als vrijwilliger kan je een steentje bijdragen.

Deel dit bericht