Ga naar inhoud

19 december 2018

Internationaal Vrouwenvoetbal Toernooi

Gramsbergen gegarandeerd gezellig” was ooit de kop boven een artikel in het magazine Vrouw & Voetbal. En dat is de juiste typering voor het vrouwenvoetbaltoernooi, dat al sinds 1996 wordt gehouden door Sportvereniging Gramsbergen. Het toernooi heeft in al die jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Iedereen (van Topklasser tot zesdeklasser) kan er terecht, de organisatie zorgt voor een perfect toernooiverloop en de nodige bijzondere omlijstende activiteiten. Met een openingsmanifestatie, wedstrijden onder leiding van een internationaal scheidsrechter, zoals Bas Nijhuis of Pol van Boekel, en een VIP voor de prijsuitreiking, zoals NOC*NSF-voorzitter Erica Terpstra,  voetbaltrainer Gert Heerkesen afgelopen jaargang profvoetbalster Anouk Dekker. De organisatie streeft jaarlijks naar verrassingen en vernieuwingen. Daarom heeft “Gramsbergen” een magische klank in het vrouwenvoetbal. Aan dat toernooi moet je gewoon een keer hebben deelgenomen!!!

Het toernooi is niet onopgemerkt gebleven en kreeg in 2002 een onderscheiding van de toenmalige KNVB-voorzitter Jeu Sprengers in de Amsterdam Arena. Deelnemers omschrijven het als mooiste en gezelligste voetbaltoernooi van ons land. Het is dan ook dringen geblazen voor een plekje op de deelnemerslijst van het SPEQ Innovations internationaal vrouwenvoetbaltoernooi. Naast ploegen uit heel Nederland hopen we op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 weer diverse buitenlandse ploegen te kunnen verwelkomen.

Uiteraard besteden we veel zorg aan het omlijstende programma. Het toernooi is daarom een fantastische manier om met je team het seizoen af te sluiten. Het verleden heeft geleerd dat vrijwel alle deelnemers een aantal dagen verblijven in Gramsbergen, waar die typische oostelijke gastvrijheid heerst. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, uiteenlopend van luxe bungalows op een recreatiepark tot tenten op de toernooicamping. Met zeer aantrekkelijk geprijsde arrangementen voor het verblijf.

Kijk voor meer informatie: www.sv-gramsbergen.nl

Deel dit bericht