Ga naar inhoud

4 juli 2017

Grenzen verleggen op Aquaklimcross in Sibculo

De Aquaklimcross is een unieke hardloopwedstrijd op een al even uniek parcours van een voormalige zandafgraving. Een ronde van drie kilometer kent maar liefst 10 steile zandhellingen en twee waterpassages van 100 meter. Het decor is plm. 4 ha. groot met beboste hellingen, water, en strand, en ligt vlak naast een historisch kloosterterrein met drooggevallen grachten die onderdeel van het parcour uitmaken.

Het programma kent een "spettercross" voor de kleintjes, en 3, 6, 12, en de 21 kilometer. Tevens is er de Duo-run (met 2 personen op de 6 km), of de Quattro-run (met 4 personen op de 12 km). Dit zijn unieke estafettes, nodig je vrienden, familie en collega`s uit en doe samen mee. 

Tijdens het evenement worden de deelnemers, bezoekers en familie verrast met onvervalst muzikaal entertainment. Zo zal deze toch al unieke sportdag steeds meer worden omgetoverd tot een groots loopfestijn.

De Aquaklimcross Sibculo staat garant voor een veelzijdige wedstrijd met een heel pittige uitdaging, u waant zich op een trailrunparcour ergens in het buitenland.

Deel dit bericht