Ga naar inhoud

10 december 2018

Passie voor pluimvee

Vanuit het hart van de Nederlandse legpluimveehouderij in Lunteren opereert Verbeek Broederij en Opfok. Verbeek levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Verbeek maakt zich sterk voor uw streven naar topresultaat. Uw klantwensen staan altijd centraal in onze bedrijfsvoering. De keuze voor henrassen is bij Verbeek gebaseerd op het beste genetische potentieel. Vandaar de keuze voor Novogen. Op managementvlak willen we de beschikbare know how binnen Verbeek graag met u delen. Uiteraard waar u dat binnen uw bedrijfsvoering wenst. Verbeek werkt nauw samen met onafhankelijke partners, gespecialiseerd op hun vakgebied.

Op deze wijze werken gepassioneerde Verbeekteams samen met pluimveehouders aan een duurzaam bedrijfsmanagement. Met altijd de nadruk op diergezondheid, wet- en regelgeving, voedselveiligheid en hygiëne, zoals doorgevoerd binnen de hele Verbeekorganisatie (NEN ISO 9001 gecertificeerd).

Kijk voor meer informatie: www.verbeek.nl

Deel dit bericht