Ga naar inhoud

31 januari 2019

Maak kennis met het team Ede

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Ede voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Hallo, ik ben Christa en in onze winkel help ik u graag met het beheersbaar houden van de risico’s in het leven. Als ik niet in de winkel ben, zorg ik voor ons gezin en in de tijd die overblijft lees ik graag of probeer wat te schilderen. 

Mijn naam is Luc en ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Univé. In onze mooie en nieuwe winkel aan de Molenstraat in Ede kunt u altijd bij mij terecht voor een ontspannen gesprek met passend advies over voorkomen, beperken en waar nodig verzekeren. Ik ben getrouwd met Wendy en in mijn vrijetijd bezoek ik graag wedstrijden van mijn favoriete voetbalclub en is koken mijn grote passie.

Mijn naam is Ina en ik heb mijn 25-jarig jubileum reeds gevierd. Ik vind het werken met en voor onze leden afwisselend. Ook vind ik het mooi dat we onze betrokkenheid met de samenleving mogen laten zien en dat we ieder jaar een doel kiezen waarvoor we ons inzetten. Ik ben getrouwd en heb inmiddels een volwassen zoon en mag graag veel met onze hond wandelen.

Ik ben Petra. Gemakkelijk met elkaar in contact komen en de persoonlijke benadering van ons werk vind ik erg belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, houd ik van avontuur en reis ik in mijn vrije tijd graag naar mooie locaties met mijn gezin. 

Mijn naam is Myrthe en ik mag dagelijks leiding geven aan het team in Ede.
Ik vind het belangrijk dat we ons jaarlijks inzetten voor een lokaal maatschappelijk initiatief. Onze maatschappelijke betrokkenheid is een uiting van een van de kernwaarden waar we als coöperatie voor staan. Samen delen is de winst! In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Ook houd ik er van om muzikaal bezig te zijn en heb ik een hond waar ik graag mee wandel.

Deel dit bericht