Ga naar inhoud

2 april 2019

Liefde en aandacht voor thuisloze dieren

Dierentehuis de Hof van Ede biedt opvang aan asieldieren in een mooie, groene omgeving. We vangen honden en katten op. Bij ons krijgen de dieren alles wat noodzakelijk is: aandacht, verzorging, medicatie en een chip.  Er wordt diervriendelijk, praktisch en proper gewerkt.

De hondenkennels bestaan uit een ruim binnenhok met uitloop naar buiten. In de kennels staan manden met zachte dekens en er staat een radio aan voor ze. Overdag spelen de honden op onze speelweides. Daarnaast wandelen onze vrijwilligers elke dag met de asielhonden op de hei en/of in het bos.

De kattenruimtes bieden voldoende ruimte voor onze katten. Ze kunnen kiezen of ze liever binnen of buiten zitten. In de kattenruimtes staan klimpalen, mandjes en speeltjes. Ook hier komen de vrijwilligers dagelijks met de katten knuffelen.

We hebben een speciale ruimte voor de wat 'bijzondere' katten, deze bevindt zich achter onze balie. Hier kunnen we slecht gesocialiseerde katten weer aan mensen laten wennen of dieren die om medische redenen lang hokrust moeten hebben extra aandacht geven.

Dierenasiel zorgt voor honden en katten uit de gemeentes Ede, Wageningen en Renkum.

Meer informatie:
www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-de-hof-van-ede

Deel dit bericht