Ga naar inhoud

7 maart 2019

Voetbalplezier op elk niveau

Voetbalvereniging Drachtster Boys verbindt prestatief en recreatief voetbal met elkaar. Selectie-elftallen moeten op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. Voor de recreatieve voetballers willen we een ‘warme’ club zijn, waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Voor leden, vrijwilligers, bestuurders, leveranciers, sponsoren en alle andere betrokkenen bij onze vereniging zijn we een betrouwbare partner. Samen willen we de schouders eronder zetten. Op die manier is er veel mogelijk en komen we het verst. Betrouwbaar betekent ook ‘open’ en ‘transparant’. Mensen weten op deze manier wat ze van ons als club mogen verwachten.

Onze missie is dat we voetbal voor iedereen bereikbaar willen maken in Drachten en zijn omgeving. In de visie van VV Drachtster Boys is zij een vereniging:

  • Voor mannen, vrouwen, jeugd, veld- en zaalvoetballers.
  • Waar prestatie, plezier en respect leidend zijn.
  • Die verbindt en daardoor een maatschappelijke rol heeft.
  • Die toonaangevend is in Friesland.

VV Drachtster Boys is een sportvereniging, die midden in de samenleving staat en waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Wij vinden daarom dat we naast onze sportfunctie ook een sociale functie voor Drachten en haar omgeving hebben.

Kijk voor meer informatie: http://drachtsterboys.nl

Deel dit bericht