Ga naar inhoud

31 januari 2019

Maak kennis met het team Drachten

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Drachten voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Barbara en ik woon in Harkema en ben al meer dan 16 jaar met veel plezier adviseur voor onze leden.  Naast het werk, besteed ik veel tijd aan mijn hobby paardrijden. Samen met mijn stiefdochter ben ik vaak te vinden op stal bij onze 3 paarden en ook begeleid ik haar tijdens de dressuurwedstrijden.

Ik ben Ida en ben al meer dan 25 jaar en met plezier een vertrouwd persoon voor onze leden hier in de regio.

Ik sport zelf en zet me ook graag in voor de jeugd in de sport. Daarnaast ben ik plasmadonor. Dit wordt gebruikt om medicijnen te maken of het wordt ook direct toegediend aan patiënten die alleen plasma nodig hebben. 

Deel dit bericht