Ga naar inhoud

6 maart 2019

Er even helemaal uit!

Er even heerlijk op uit met het hele gezin, ook met je zorgintensieve kind, en genieten van de weidsheid van het Friese platteland? Kom dan naar de Hoeve in Beetsterzwaag.

In dit aangepaste vakantiehuis van Ronald McDonald Kinderfonds genieten je met zijn allen van een onbezorgde vakantie, terwijl jullie verblijven in een van de vier aangepaste en comfortabele 4-6 persoons appartementen. Hartelijke vrijwilligers staan het hele jaar door klaar om jullie te verwelkomen voor een ontspannen vakantie, midweek of dat weekendje weg

Ter ondersteuning van het Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag, is de Business Breakfast Club opgericht, waar ondernemers uit de regio maandelijks netwerk-ontbijt-bijeenkomsten bijwonen. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten.

De opbrengst komt geheel ten goede van de Stichting Ronald McDonald Hoeve. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd.

Meer informatie: www.kinderfonds.nl/hoeve
Meer informatie over de Business Breakfast Club: www.bbcdrachten.nl

Univé vindt niet alleen goede zorg belangrijk, maar ook dat kinderen met een beperking en/of ziekte en hun ouders met elkaar kunnen ontspannen en met elkaar kunnen zijn. Daarom wonen de zakelijke adviseurs van Univé Drachten afwisselend de ontbijtsessies bij van de Breakfast Business Club waar geld wordt ingezameld voor de Hoeve.

Deel dit bericht