Ga naar inhoud

22 mei 2017

Samen sterker door kennis te delen

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân in Buitenpost is een kennis- en netwerkcentrum voor ondernemers. Hier komen ondernemers, overheid, onderwijs en studenten in de regio Noordoost Friesland samen met de ambitie het economisch klimaat in de regio duurzaam te versterken. Uitgangspunten zijn; delen is vermenigvuldigen en samenwerken is samen!

Het KEI heeft als doel het versterken en slimmer verbinden van bestaande netwerken en netwerkstructuren, het bevorderen van kennisoverdracht aan het bedrijfsleven, het onderzoeken, initiëren en begeleiden van samenwerkingsprojecten die leiden tot proces- en productinnovaties.

Het Kennis- en Innovatiehuis is in 2013 opgericht door de founding partners; Rabobank Drachten Friesland Oost, Sterc Internet & Marketing, DVEN Accounts en Adviesgroep en Denkgenoten onder de naam Innovatiehuis Lauwersdelta.

Univé Dokkum en Drachten zijn in 2017 een samenwerkingsverband aangegaan met het Kennis- en innovatiehuis Noordoost Fryslân te Buitenpost. Door samen kennissessies te houden proberen wij (jonge)ondernemers te informeren. Ondernemers kunnen met en van elkaar kennis op doen en hun netwerk vergroten.

http://www.keinof.nl

Deel dit bericht