Ga naar inhoud

22 januari 2019

Maak kennis met het team Dokkum

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Dokkum voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Betske en ik adviseer onze particuliere leden.

Buiten mijn werk, kan de school van mijn zoon of club waar hij lid is altijd een beroep op mij doen en help ik waar mogelijk. En ik ik mag graag 1x per week met 3 andere dames tennissen.


Ik ben Tineke en als geboren en getogen Dokkumer ben ik niet alleen trots op onze plaats, maar ook op het feit dat ik al bijna 40 jaar met Univé hier voor onze leden mag werken. Leden die ik daardoor vaak persoonlijk ken, en die me ook vaak zien tijdens onze bijeenkomsten.

Ik ben lid van de sportschool en wandel meerdere malen per week een rondje in Dokkum.


Mijn naam is Nadine en ik vind het leuk om vanuit mijn werk mensen uit onze regio te ontmoeten en te helpen. Als vrijwilliger help ik mee met activiteiten bij de scholen en sportverenigingen van mijn kinderen.


Mijn naam is Peter en werkmet veel energie en plezier in Dokkum. Ik woon met mijn gezin in Dokkum alwaar ik geniet van het dorpsgevoel in een mooie historische stad. Sinds 1997 zing ik bij Joy for People Gospel Choir en omdat ik graag mag meedenken en organiseren en mijn bijdrage wil leveren aan mijn verenigingen ben ik voor een derde termijn ook voorzitter van deze mooie vereniging. Daarnaast sta ik erg graag actief op de tennisbanen van Dokkum en organiseer ik activiteiten bij TC Dokkum. Net als bijna iedere Dokkumer ben ik fan van de jaarlijkse Admiraliteitsdagen in Dokkum. Persoonlijk heb ik tijdens de festivals van 2016 en 2017 mogen zingen met bekende Nederlanders die komen optreden tijdens de Night of the Praams.

Deel dit bericht