Ga naar inhoud

14 mei 2020

We zijn verhuisd!

Wellicht kunt u zich het oude hoofdkantoor van ons nog herinneren, aan de Meester W.M. Oppedijk van Veenweg in Burgum. Sinds kort kunt u zo binnenwandelen in de nieuwe winkel midden in de Schoolstraat. Hier is tijd en ruimte om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en keuzes die bij u en uw leven passen.

Met elkaar, voor elkaar
Univé is een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging zonder winstoogmerk. U kunt hier terecht voor verzekeringen, maar preventie is ook een belangrijk onderdeel. “Wij kijken graag samen met de leden naar manieren om schade te voorkomen. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld evenementen, waarin we samenwerken met lokale bedrijven, “aldus Rita, vestigingsleider in Burgum. “Betrokkenheid in de omgeving is erg belangrijk voor Univé, zo kunnen we elkaar versterken.”

Persoonlijk advies, altijd in de buurt
U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek, maar ook zonder afspraak kunt u binnenlopen. Dit is een belangrijke pijler voor Univé, en daarom zijn we ook erg blij met het nieuwe winkelconcept. Dit concept wordt landelijk uitgerold, en Burgum heeft de primeur als eerste in Friesland. “We zijn erg blij met dit nieuwe pand, midden in de winkelstraat. Het benadrukt echt de laagdrempeligheid die we willen uitdragen,”, aldus Trix Lukkes, winkelmanager Friesland. “Alle verzekeringszaken kunnen ook online of telefonisch worden geregeld, maar in een persoonlijk gesprek kunnen we goed met u meedenken. Spullen kunt u verzekeren, leed en emotionele gevolgen niet. Inzicht hebben in uw situatie en weten welke risico’s u wel en niet wilt dragen, is belangrijk en daar kunnen wij u tijdens een goed gesprek bij helpen.”

Wij staan voor u klaar
In de nieuwe winkel zal het team dagelijks klaarstaan om alle vragen rondom verzekeren en preventie te beantwoorden. Het team bestaat uit Rita van der Meer, Thea Ferwerda en Klaas-Bindert Malda. U bent altijd welkom voor een kop koffie. Loop eens het pand binnen om het nieuwe winkelconcept te bewonderen!

Deel dit bericht