Ga naar inhoud

31 januari 2019

Maak kennis met het team Burgum

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Burgum voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Klaas-Bindert en bedien met plezier onze leden in de regio Burgum. Ik woon in Franeker en zet me daar graag in voor lokale initiatieven die bijdragen aan meer onderlinge binding. En dat is heel divers; voor de buurtvereniging oud papier ophalen, bestuurlijk actief zijn voor de SC Franeker, de voetbalvereniging van mijn zoontje en ‘ZachteBal PC', kaatsen.


Mijn naam is Thea, woon in Burgum en ben al bijna 20 jaar met veel plezier adviseur.  Naast het werk, vind ik het fijn om te helpen bij de bijeenkomsten die wij voor onze leden organiseren. Verder ben ik lid van de sportschool, wandel en fiets ik graag.

Mijn naam is Rita en ben nog maar kort deel van dit team. Ondanks dat ik niet uit dit werkgebied kom, begin ik al veel mensen te kennen en dat maakt het werk natuurlijk erg leuk.

In mijn woonplaats ben ik actief op de school en sportvereniging van mijn kinderen. Daarnaast ben ik actief/spelend lid van een volleybalvereniging. Omdat ik vind dat ze goede en belangrijke dingen doen, steun ik WNF, Brooke hospital for animals en KiKa.

Deel dit bericht