Ga naar inhoud

18 maart 2019

Voetbal spelen en beleven

Bij voetbalvereniging VVOP uit Voorthuizen zijn elke week meer dan 800 mensen actief om op sportief gebied een goede prestatie neer te leggen. Of dit nu prestatiegericht of puur voor het plezier is; Bij onze vereniging kan dit allemaal.

Wij zijn daarmee de grootste vereniging van Voorthuizen. Is dat belangrijk? Voor ons niet direct, want wij willen groot zijn, door klein te blijven. Iedereen telt voor ons mee. Of deze nu jong, minder jong, goed of minder goed is. Wij willen voor onze leden van betekenis zijn en bieden daarom voor jong en oud wekelijks een goed programma, waar iedereen zijn/haar plezier aan kan en mag beleven. Naast actieve sportbeoefening is er ook meer dan ruimte genoeg voor de beleving van de sportieve hoogtepunten van onze vereniging. Ons park staat altijd open voor een ieder, die het voetbalspel als toeschouwer wil beleven. Zo staan wij op maatschappelijk gebied midden in de (Voorthuizense) samenleving; open en uitnodigend voor een ieder.

Nieuwsgierig geworden? Elke zaterdag vanaf 09:00 voetballen onze teams hun wedstrijden met als hoogtepunt van de dag ons eerste elftal, dat één keer in de twee weken zo’n beetje thuis speelt.

De organisatie van dit alles wordt gedaan door veel betrokken vrijwilligers, die veel aandacht en zorg besteden aan het wekelijkse programma. Dit alles vraagt van ons, als bestuur, jeugdcommissies en technische jeugd commissie, een actieve en positieve rol binnen en buiten de vereniging om zo onze visie over “het vereniging zijn” uit te dragen.

Ondertussen enthousiast geworden? Maak dan eens een praatje met één van onze commissie leden en ervaar het enthousiasme, waarmee al deze mensen werken.

Meer informatie: www.vvop.nl

Deel dit bericht