Ga naar inhoud

31 januari 2019

Maak kennis met het team Barneveld

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Barneveld voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Mark en woon in Ede. Omdat ik al heel wat jaren hier in Barneveld werk voor onze leden, ontstaat er ook een persoonlijke band en dat ervaar ik als heel plezierig.  

Eén keer per jaar mag ik een gastles geven op een basisschool in onze regio. Fantastisch om op een interactieve manier kinderen te leren hoe je kunt omgaan met de risico’s in het leven. In mijn vrije tijd kom ik graag in de sportschool. Om goed te kunnen presteren is vitaal zijn een belangrijk onderdeel hierbij.


Ik ben Ronnie en al meer dan 13 jaar werkzaam hier. Naast het verzekeringstechnische aspect, proberen wij als team tevens een bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen en daar ons steentje in bij te dragen.

Mijn naam is Rita en met veel plezier adviseer ik nu al 16 jaar onze particuliere leden in en om Barneveld. Naast mijn werk, help ik bij activiteiten van de Kerk. Op sportief gebied wandel ik lange afstandstochten en loop ik hard.

Deel dit bericht