Ga naar inhoud

30 januari 2019

Maak kennis met het team Amersfoort

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Amersfoort voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Henrico en geef leiding aan het team hier in Putten. Ik geniet van de persoonlijke contacten en bovenal de diversiteit van onze leden, hun activiteiten en levens. Dan is het maar een kleine stap van onze rol als verzekeraar naar de maatschappelijke rol die we vervullen en de bijdrage die we aan de gemeenschap willen geven.

Als hobby verdiep ik mij al sinds mijn jeugd in grafische ontwerp en doe ik geregeld klusjes voor bedrijven en particulieren zoals het ontwerpen van advertenties, website en logo’s.

Ik sport graag maar ik vind het ook heerlijk om een avondje (of middagje) lekker uit eten te gaan of gezellig met vrienden te gaan borrelen in de stad. En als de zon schijnt ben ik groot fan van terrasjes pakken. Daarnaast ben ik actief als vice voorzitter van de VVE van het appartementencomplex waar ik woonachtig ben.

Deel dit bericht