Ik heb een andere of nieuwe auto gekocht. Hoe kan ik deze verzekeren?

Heb je een andere of nieuwe auto gekocht als vervanging voor je huidige auto? Staat deze auto op je naam? En heb je al een autoverzekering bij Univé? Dat kun je op drie manieren eenvoudig zelf regelen.

1. In Mijn Univé

Via Mijn Univé kun je heel eenvoudig je auto wijzigen. Log in bij Mijn UnivéBij 'Pakketoverzicht' kies je 'Verzekering wijzigen of opzeggen'. Nadat je de juiste autoverzekering hebt geselecteerd, kies je 'Ik heb een andere auto gekocht' en klik je op 'voertuig wijzigen'.

Meer informatie over je autoverzekering wijzigen.

2. In de Univé-App

Ga in de Univé-App naar je verzekeringen en diensten. Kies de autoverzekering en selecteer 'Verzekering aanpassen'.

3. In de premieberekening

• Bereken de premie voor je andere of nieuwe auto.
  • Kies bij stap 1 "Basisgegevens" bij de vraag 'Welke auto wil je verzekeren?' voor 'Vervangende auto'
  • Vul de rest van je gegevens in
  • Klik dan op 'Sluit nu je verzekering af'.

Heb je nog geen autoverzekering bij Univé? Of heb je een andere auto gekocht en wil je deze (tijdelijk) als tweede auto verzekeren? Lees dan meer over de mogelijkheden.