Ga naar inhoud

Aansprakelijkheidsverzekering

Collectieve aansprakelijkheidsverzekering van Univé

Wil jij een goede aansprakelijkheidsverzekering afsluiten met een aantrekkelijke premiekorting? Het kan met de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van Univé. Bij Univé kun je jouw aansprakelijkheid namelijk prima collectief verzekeren. Dan profiteer je ook van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Deze ontvang je als je lid bent van een organisatie die afspraken heeft met Univé. Ben jij benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? We zetten ze voor je op een rij. 

Voordelen van de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van Univé 

  • Vergoedt de schade aan anderen; ook letselschade. 

  • Een mooie collectieve korting op jouw aansprakelijkheidspremie. 

  • Die premie bereken je inclusief die korting eenvoudig online. 

  • Je kunt jouw eventuele partner meeverzekeren én je kinderen, ook als die al uitwonend zijn. 

Natuurlijk kun je voor vragen of advies over jouw collectieve aansprakelijkheidsverzekering altijd terecht bij een van de ruim 100 Univé-winkels. Ben je benieuwd welk kortingspercentage voor jou geldt? Voer dan bij de premieberekening onderaan deze pagina de naam in van het collectief waarbij je bent aangesloten.   

Een aansprakelijkheidsverzekering bij Univé 

Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé ben je goed verzekerd als je per ongeluk schade toebrengt aan anderen en hun spullen. Een ongelukje kan altijd gebeuren, maar met een aansprakelijkheidsverzekering hoef je je in elk geval geen zorgen te maken over de kosten van schade aan een ander. Deze verzekering geldt voor jou en eventueel jouw meeverzekerde partner en kinderen, ook als die uitwonend zijn. 

Collectiviteitskorting bij jouw aansprakelijkheidsverzekering 

Als je lid bent van een organisatie die afspraken heeft met Univé, kun je collectiviteitskorting ontvangen bij jouw aansprakelijkheidsverzekering. Dit is een premiekorting voor organisaties die met Univé afspraken hebben over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering.  

Pakketkorting voor jouw aansprakelijkheidsverzekering 

Heeft jouw organisatie geen afspraken met Univé over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering? Dan is het wel mogelijk om op een andere manier toch korting te krijgen op de premie van jouw aansprakelijkheidsverzekering. Dit kan bijvoorbeeld met pakketkorting. Deze ontvang je als je twee of meer verzekeringen tegelijkertijd afsluit bij Univé. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je ontvangt. Deze premiekorting kan oplopen tot 10%. Wil je meer informatie over pakketkorting, en ben je benieuwd hoeveel korting je kunt krijgen met de verzekeringen die jij wilt afsluiten? 

Details over pakketkortingOfferte aanvragen

Jouw aansprakelijkheid collectief verzekeren 

Stelt iemand jou aansprakelijk voor schade aan anderen of aan hun spullen? Dan voorkom je nare verrassingen als je een collectieve aansprakelijkheidsverzekering van Univé heeft. Want vooral bij letselschade kunnen de kosten hoog oplopen. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je overal ter wereld verzekerd en heb je dekking tot maximaal € 2.500.000,-. Daarbij geldt er geen standaard eigen risico. Met een collectieve aansprakelijkheidsverzekering heb je deze verzekering mét premiekorting. 

Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over de aansprakelijkheidsverzekering 

Ben je geïnteresseerd in de collectieve aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk onze pagina aansprakelijkheidsverzekering voor meer informatie. Bij het berekenen van de premie van deze verzekering kun je de naam van jouw collectief invoeren. Zo zie je meteen of deze is aangesloten. 

Wil jij meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Bereken jouw premie