Gezin op de bank

Zorgeloos wonen met Univé

Met de woonverzekeringen en -diensten van Univé verzekert u uw woning en spullen precies zoals u dat wilt. Zorgeloos wonen, noemen wij dat.

Meer over zorgeloos wonen

Autoverzekering

De autoverzekering die u eenvoudig zelf samenstelt. Met een uitstekende service.

Lees meer over de autoverzekering

Altijd in uw recht

Bij Univé staan er meer dan 200 juristen voor u klaar. Om u te helpen bij conflicten die nu spelen, of in de toekomst. Ook als u geen verzekering heeft. Dat is juridische zekerheid van Univé.

Zo helpen we u

 

Cv-onderhoud: nu met €50 cashback!

Elke 2 jaar onderhoud aan uw cv-ketel en altijd een monteur bij storingen. Met 24/7 bereikbare storingsdienst.

Al vanaf € 6,65 per maand en nu tijdelijk met € 50 cashback.

Nu aanvragen

Bromfietsverzekering

Een scooterverzekering afsluiten? Binnen 5 minuten verzekerd de weg op.

Lees meer over de scooterverzekering

Fietsverzekering

Een fietsverzekering voor iedere fiets. Al vanaf € 2,40 per maand.

Lees meer over de fietsverzekering

ZorgPremie Alert 2022

Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Vul dan hier onze ZorgPremie Alert in. U bent dan direct op de hoogte van de nieuwe zorgpremie 2022.

Heeft u al een zorgverzekering bij Univé? Dan ontvangt u automatisch op 12 november ons nieuwe aanbod voor de zorgverzekering 2022.

Altijd op de hoogte

Duurzame zekerheid asbestvrij
Laatste nieuws
Univé, Rabobank en Greenchoice vervangen asbestdaken voor zonnedaken

“Een unieke samenwerking”, zo noemen Univé, Rabobank en Greenchoice de ambitieuze plannen om gezamenlijk een grote stap te maken op het gebied van duurzaamheid. Het doel: schadelijke asbestdaken bij boerenbedrijven saneren en vervangen voor daken met zonnepanelen. Univéleden nemen de groene stroom van deze daken af voor een eerlijke prijs, waarvan een deel weer wordt ingezet voor nieuwe zonnedaken. Zo wordt verdere verduurzaming gestimuleerd.

verwarming
Blog Wonen
De verwarming weer aan: hier moet je op letten + bespaartips

Het wordt weer kouder buiten en dus zetten steeds meer mensen de verwarming weer aan. Maar waar moet je op letten als de verwarming voor het eerst in maanden weer aan gaat. En, met de hoge energieprijzen van nu ook niet onbelangrijk: hoe kun je wat besparen zonder in de kou te zitten?

verstopte dakgoot - gevaar voor overstroming van de dakgoot
Blog Wonen
“Onze dakgoot overstroomde en het water liep langs de muren naar binnen.”

We krijgen steeds extremer weer in Nederland. Het aantal hittegolven neemt toe en we hebben vaker te maken met hevige regenval. De frequentie van deze buien wordt naar verwachting in de toekomst alleen nog maar hoger. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je dakgoot tegen die hevige regenval bestand is. Daar weet Marleen, klant bij Univé, alles van. Bij de laatste heftige regenval kon haar (oude) dakgoot de hoeveelheid water niet meer aan. De boel overstroomde en het water gutste langs de binnenmuren naar beneden.