Ga naar inhoud

20 mei 2019

Maak kennis met het team Sliedrecht

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé Sliedrecht voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Mirella en werk ruim 20 jaar in het verzekeringsvak. Inmiddels ben ik ruim 14 jaar werkzaam bij Univé in diverse winkels (waarvan ruim 10 jaar in het regiogebied Gorinchem). Ik ontzorg onze leden graag en ben betrokken bij evenementen. Het diverse persoonlijke klantcontact maakt mijn werk leuk. 

In mijn vrije tijd zet ik mij graag in voor de medemens, waaronder het organiseren en uitvoeren van collectes, organiseren van burendag. De verbinding maken met mensen doe ik met veel plezier. Ook heb ik mijn jubileum van 25 jaar behaald bij een plaatselijke vereniging.

Mijn naam is Remon en ik werk inmiddels 12,5 jaar met trots bij Univé als adviseur voor de particuliere markt.

De laatste 3 jaar is mijn standplaats de Univé winkel in Sliedrecht, waar ik u dagelijks met veel plezier en aandacht help met al uw verzekeringsvragen. Of het nu gaat om advies of het helpen aanmelden van uw schade, niets is mij te veel.

Kom gerust langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Deel dit bericht