Ga naar inhoud

20 mei 2019

Maak kennis met het team Oudewater

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé Oudewater voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.


Wij zijn Ingeborg en Antoinette. Adviseurs in hart en nieren. Voor al onze particuliere leden. Ook ben je bij ons op het goede adres voor hypotheken en zakelijke verzekeringen. In de pauzes zijn we veelal te vinden in het mooie Oudewater en genieten we van het dorp en de buitenlucht.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Ingeborg en woonachtig in Oudewater.  Ik woon hier met veel plezier. In mijn vrije tijd tennis ik bij tennisvereniging de Heksenmeppers in Oudewater.

Ik ben Antoinette en woon in Woerden.  Iedere dag fiets ik naar de winkel in Oudewater. Daarnaast speel ik tennis bij tennisvereniging Cromwijck in Woerden.

Deel dit bericht