Ga naar inhoud

9 juni 2021

Welkom in onze winkel in de binnenstad aan de Vrijstaat 8

De winkel is meer dan een ontmoetingsplek om verzekeringsadvies te krijgen.
Er zullen ook allerlei activiteiten zijn die onze leden helpen bij het voorkomen van risico’s en beperken van de gevolgen. Denk daarbij aan EHBO-trainingen, anti- inbraak avonden en gezond leven bijeenkomsten.

Loop gerust binnen en laat je informeren!

Samen, dichtbij en doen
Univé is de enige verzekeraar in Nederland die haar klanten op fysieke locatie in stadscentra en dorpskernen ontvangt. De coöperatie telt 105 locaties in het hele land. Van oudsher en tot op de dag van vandaag is Univé een regionaal gerichte coöperatie met lokale betrokkenheid. We staan dicht bij onze leden, die dit onder andere merken in het gemak waarmee ze hun Univé-adviseur kunnen benaderen. Laagdrempelig, persoonlijk contact is wat we leden willen bieden en uit hun reacties maken we op dat ze dit erg waarderen.

Meer nadruk op voorkomen en beperken risico’s
De invulling van het winkelaanbod veranderd en de adviesrol van winkelmedewerkers is uitgebreid de afgelopen jaren. Enerzijds komt dit omdat een deel van onze leden er de voorkeur aangeeft zaken af te handelen via onze onlinedienstverlening. Anderzijds heeft dit te maken met de positionering van Univé zelf. Behalve traditioneel verzekeren helpen we onze leden bij het voorkomen van risico’s en beperken van gevolgen. Vandaar dat we allerlei activiteiten opzetten om met die insteek zekerheid te bieden en samen met onze leden de kans op letsel, leed en schade kunnen voorkomen.

EHBO-trainingen en anti-inbraakpreventieavonden
Steeds vaker zijn de winkels van Univé de locatie of het vertrekpunt van deze activiteiten. Wanneer de coronamaatregelen worden opgeheven verwacht Hansen deze ook in Eindhoven weer te organiseren. Tegen die tijd zal onze winkel de uitvalsbasis zijn voor anti-inbraakpreventieavonden en hopen we straks – eveneens gratis en vrijblijvend - ook veel Eindhovenaren te verwelkomen tijdens de voorlichtingssessies over brandpreventie en de cyberevents die we organiseren in de Vrijstraat. Op die manier is de winkel een ontvangstlocatie waar we met onze leden actief aan de slag kunnen om risico's waar we dagelijks mee te maken kunnen hebben te voorkomen en beperken.

Deel dit bericht