Ga naar inhoud

13 januari 2022

Warme sjaals voor de Voedselbank

Wat in 2004 begon als klein plaatselijk initiatief met 5 gezinnen als klant, actief vanuit een garagebox, is intussen uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 500 huishoudens. Ruim 130 vrijwilligers zetten zich belangeloos en onbetaald in voor mensen in Eindhoven die financieel zodanig in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

Een super mooi initiatief waar wij als Univé graag een steentje aan bij willen dragen. Daarom hebben wij namens Univé 500 sjaals gedoneerd aan de Voedselbank in Eindhoven, zodat gezinnen er in deze koude periode warm bijlopen.

Rob Baken (Voorzitter van de Voedselbank) is ontzettend blij met deze donatie, want alle hulp en steun is welkom. Op 13 januari 2022 heeft hij op 1,5 meter afstand de sjaals in de winkel Eindhoven bij onze adviseur Serina Nohar in ontvangst genomen.

Serina, die vanaf 03 mei 2021 in dienst is, zet zich voor 100% in voor onze leden maar vindt het daarnaast enorm belangrijk om iets te kunnen betekenen voor de maatschappij.

“Geweldig dat wij zo dichtbij en maatschappelijk betrokken zijn. Daarin zijn wij als verzekeraar echt onderscheidend en ik ben daarom enorm trots dat ik een onderdeel ben van Univé en in het bijzonder van het tofste team Eindhoven”, aldus Serina.

Deel dit bericht