Ga naar inhoud

20 mei 2019

Maak kennis met het team Eindhoven

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé Eindhoven voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:
Brigitta, Jos, Serina en Khris

Mijn naam is Jos en ik heb het al 12,5 jaar goed naar mijn zin bij Univé. In onze regio voorzie ik onze klanten van advies over alle particulieren  en uitvaartverzekeringen. Samen met ons team en met lokale partners organiseer ik regelmatig voorlichtings-middagen voor klanten en geïnteresseerden om hun kennis op te frissen over alle mogelijke vormen van preventie en elkaar hulp bieden.

Elke dag fiets ik naar mijn werk. Daarnaast train ik normaal voor de jaarlijkse halve marathon Eindhoven. Alleen dit jaar niet in verband met een grote reis naar Israël en Jordanië. Mits dit door kan gaan allemaal in deze coronatijd. Een keer per week ben ik in de sportschool waar ik Bodypump doe en verder ga ik graag uit en bezoek concerten, theater en  festivals.

Mijn naam is Khrisando, maar je mag me Khris noemen. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en heb verschillende roots. Mijn vader komt uit Suriname en mijn moeder uit Thailand en ik heb nog een jonger zusje. Ik vind mijn familie belangrijk en probeer zoveel mogelijk contact met hen te houden.

Als Adviseur Particulier bedien ik de leden in de regio en zet mijn beste been voor samen met mijn collega’s. Ik hoop mezelf verder te ontwikkelen, zodat ik initiatieven kan ontplooien die van meerwaarde zijn voor de organisatie en onze leden.

Ik probeer een gezonde levensstijl aan te houden zodat ik fit en gezond blijf. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en fietsen. Verder houd ik van gamen, films en series kijken en reizen.

Mijn naam is Brigitta en ik ben al sinds 2008 in dienst bij Univé. Ik heb leuke collega’s en ga met plezier naar mijn werk. Ik kijk vooral erg uit naar de opening van onze nieuwe winkel in de binnenstad van Eindhoven.

Ik ben winkel adviseur voor de particulieren klanten en met ons team helpen wij met advies en vragen over de diverse soorten schadeverzekeringen. Tijdens de zorgperiode begeleiden we met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de zorgverzekering, dit is namelijk voor veel mensen erg lastig.

Het fijne is dat de klant zelf bepaalt hoe dat ze contact met ons willen, per telefoon, mail, app maar ze kunnen ook gewoon in onze winkel binnenlopen. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee staan we graag voor u klaar.

Ik ben Serina, 34 jaar en bedien de leden als Adviseur Particulieren met veel plezier. Hiervoor heb ik als acceptatiemedewerker bij Interpolis gewerkt en ruim 10 jaar als adviseur particulieren bij de Rabobank.

Oorspronkelijk kom ik uit Tilburg, maar samen met mijn vriend Viresh heb ik een huis gekocht in het mooie Wolk (Waalwijk). Mijn roots ligt in Suriname. Mijn vader is Surinaams-Hindoestaans en mijn moeder is Javaanse.

In mijn vrije tijd kook ik graag, bezoek ik regelmatig een festival en hou ik enorm van reizen.

Deel dit bericht