Ga naar inhoud

22 februari 2021

Erop uit in Helmond en omgeving

Nederland leent zich uitstekend om te gaan fietsen. Door op pad te gaan met de fiets kunt u genieten van de omgeving om u heen. Door omstandigheden is fietsen voor een aantal mensen niet of niet meer mogelijk. Even door een oude wijk of door de binnenstad van Helmond fietsen of genieten van de natuur om u heen is soms een onmogelijke opgave.

Stichting Duofietsen Helmond organiseert met ruim 100 vrijwilligers op doordeweekse middagen gezellige fietstochten voor mensen die niet (meer) alleen kunnen fietsen.

Binnen de grote groep opgeleide vrijwilligers zijn ook ritleiders die de stad en omgeving van Helmond niet goed genoeg kennen om iedere keer een weer een nieuwe leuke route te fietsen. In dat geval is een kant-en-klare geteste route vanuit een navigatiesysteem een uitkomst! Daarom gingen we samen met Stichting Duofietsen Helmond op zoek naar financiële ondersteuning, en dat is gelukt! Door de mooi opgezette crowdfunding campagne, met Univé Supporter van Sport als matchfunder, zijn er twee fietsnavigatiesystemen aangeschaft, en zijn de leden van Stichting Duo Fietsen weer op weg om leuke nieuwe fietsroutes te ontdekken!

Meer informatie: https://www.duofietsenhelmond.nl

Sporten en bewegen is belangrijk voor ons allemaal. Jong, oud met en zonder handicap. Als Supporter van Sport wil Univé iedereen de kans geven om te kunnen sporten en bewegen. Met het opzetten en doneren van een bedrag aan de crowdfunding actie biedt Univé een steuntje in de rug

Deel dit bericht