Ga naar inhoud

Betalen via betaalverzoek per e-mail (iDEAL)

Facturen liever niet automatisch laten afschrijven? Geen probleem! De facturen kunt u ook zelf betalen via een betaalverzoek per e-mail (iDEAL). In dat geval ontvangt u uw facturen digitaal via e-mail. Uw te betalen facturen kunt u daarnaast terugvinden in Mijn Univé Zorg. In zowel de mail als Mijn Univé Zorg kunt u de facturen direct betalen via de iDEAL-betaallink.

Goed om te weten: wilt u betalen via een betaalverzoek per e-mail (iDEAL)? Dan kan dit alleen als u aangeeft dat u berichten en facturen digitaal van ons wilt ontvangen. Uw postvoorkeur past u zelf aan in Mijn Univé Zorg.

Voordelen betalen via betaalverzoek per e-mail (iDEAL)

  • In slechts enkele klikken betaalt u uw facturen.
  • Is de uiterste betaaldatum in zicht? Dan ontvangt u een geheugensteuntje van ons.
  • Betalen via een betaalverzoek per e-mail (iDEAL) is kosteloos. 

Gebruik altijd het betalingskenmerk

Maakt u het bedrag op uw eigen manier over? En niet via de iDEAL-betaallink? Vul dan altijd het 16-cijferige betalingskenmerk in.

Let op: zet dit nummer in het veld 'Betalingskenmerk' en niet in 'Omschrijving'. Zo weten wij welke factuur u betaalt. Het betalingskenmerk staat op uw factuur in Mijn Univé Zorg. Ontvangen wij een betaling van u zonder betalingskenmerk? Dan verwerken wij met deze betaling het oudste openstaande bedrag.

Rekeningnummer van Univé

Ons rekeningnummer is NL20 INGB 0000 6861 29. Deze rekening staat op naam N.V. Univé Zorg. Heeft u een buitenlands rekeningnummer? Gebruik dan BIC-code INGBNL2A. 

Heeft u antwoord op uw vraag gekregen?