Ga naar inhoud
vrouw met hand op haar borst en roze lintje op de andere
vrouw met hand op haar borst en roze lintje op de andere

In contact met een ervaringsdeskundige via CancerConnect

Je kunt je niet voorstellen wat de diagnose kanker met iemand doet. Tenzij je het zelf hebt ervaren. Daarom brengt de stichting CancerConnect lotgenoten met ervaringsdeskundigen in contact. Univé steunt dit hartverwarmende initiatief.

De diagnose

Als je de diagnose kanker krijgt staat je leven in één keer op z’n kop. Ongeacht welke vorm van kanker het is of hoe de vooruitzichten zijn. Zodra je van de eerste schrik bent bekomen, wil je weten waar je aan toe bent. Een ervaringsdeskundige kan je daar als geen ander in bijstaan.

Ondersteuning krijgen

Heb je de diagnose kanker gekregen en zou je graag in contact komen met een lotgenoot? Die begrijpt wat je bezig houdt en weet wat er op je af komt? Dan kun je vrijblijvend ondersteuning vragen bij CancerConnect. 

Ondersteuning vragen

Ervaring delen

CancerConnect is een landelijk netwerk van ervaringsdeskundigen. Met name op het gebied van borstkanker, maar ook met steeds meer andere vormen van kanker. Deze (ex)kankerpatiënten worden zorgvuldig geselecteerd en gematcht aan mensen die daar behoefte aan hebben. Wil jij ook je ervaring op positieve wijze inzetten?

Aanmelden

Bekijk de webinar met CancerConnect: praktische hulp na de diagnose kanker

In deze informatieve webinar vertellen we in samenwerking met CancerConnect meer over de praktische hulp die ze kunnen bieden na de diagnose kanker.

Veelgestelde vragen