Ga naar inhoud

Verzekeringen voor het MKB

 • De vijf belangrijkste verzekeringen voor jou
 • Schade snel en vakkundig afgehandeld
 • Tot 10% pakketkorting
 • 24/7 Cyberhulp, uniek in de markt

De belangrijkste verzekeringen voor het MKB

Heb je een kleinbedrijf met minder dan 10 medewerkers? Wij hebben de vijf belangrijkste verzekeringen voor jouw mkb op een rij gezet. Met twee verzekeringen ontvang je bij Univé al pakketkorting. Je korting kan oplopen tot 10%. En met onze Cyberhulp staat we ook nog eens 24/7 voor je klaar.

Kom je er online niet uit of heb je meer dan 10 medewerkers? Neem dan telefonisch contact op of plan een afspraak bij één van onze winkels. Zo zijn we altijd dichtbij. 

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Vergoedt schade die jij of één van je medewerkers veroorzaakt tijdens het werk.

  Maak een afspraak

  Lees meer

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  De arbeidsongeschiktheidsverzekering geeft je zekerheid als je (tijdelijk) niet meer kan werken door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval.

   Maak een afspraak

   Lees meer

   Bedrijfsautoverzekering

   Je bedrijfsauto goed verzekeren. Verzeker je bedrijfsauto WA, WA+ of All Risk. Geschikt voor bestelauto's, vrachtwagens en zakelijke auto's.

    Maak een afspraak

    Lees meer

    Gebouwenverzekering

    Voor schade aan uw bedrijfsgebouw door onder andere brand, storm, ontploffingen en bliksem.

     Maak een afspraak

     Lees meer

     Inventarisverzekering

     Je inventaris en voorraden zijn onmisbaar. Verzeker je inventaris tegen schade door vandalisme of diefstal.

      Maak een afspraak

      Lees meer

      Alle verzekeringen voor het kleinbedrijf

      Een compleet overzicht van onze verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf. Sluit je meerdere verzekeringen af, dan profiteer je direct van pakketkorting. 

      Tot 10% korting op je verzekeringen

      Als je meerdere verzekeringen voor je bedrijf hebt, dan profiteer je van pakketkorting. We verrekenen dit automatisch. Je totale korting kan oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe het werkt en welke verzekeringen in aanmerking komen voor pakketkorting:

      Meer over de pakketkorting

      Meer informatie over de verzekeringen

      Arbeidsongeschiktsheidverzekering

      Verzeker jezelf van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als je door ziekte of een ongeval tijdelijk niet kan werken dan loop je als ondernemer inkomsten mis. Met de AOV op maat van Univé geef je je eigen toekomst vorm.

      Arbeidsongeschiktsheidverzekering

      Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

      Jouw aansprakelijkheid als ondernemer goed verzekerd. De AVB vergoedt schade veroorzaakt door jou of door één van je medewerkers. En is volledig op maat en afgestemd op jouw branche en bedrijf.

      Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

      Bedrijfsautoverzekering

      Goed verzekerd de weg op met jouw bedrijfsauto. Je kunt kiezen uit drie hoofddekkingen: WA, WA+ of All Risk. Er zijn ook aanvullende opties. Zo heb je altijd de verzekering die past bij jouw onderneming.

      Bedrijfsautoverzekering

      Gebouwenverzekering

      Een bedrijfspand heb je vaak voor je opslag en bedrijfsvoering. Verzeker je bedrijfspanden met de gebouwenverzekering voor schade ontstaan door onder andere brand en storm.

      Gebouwenverzekering

      Inventarisverzekering

      Wat als er brand uitbreekt of je lekkage krijg in je opslag? Met de inventarisverzekering ben je standaard verzekerd bij schade door bijvoorbeeld storm, waterschade, brand, diefstal en vandalisme.

      Inventarisverzekering

      Documenten en voorwaarden

      Meer informatie over onze vijf belangrijkste mkb verzekeringen?
      Bekijk hier alle zakelijke verzekeringskaarten.

      Heb je al een verzekering bij Univé?
      Log dan in op Mijn Univé en bekijk jouw polis.

      Cybercriminaliteit is het grootste bedrijfsrisico

      Cybercriminaliteit is het grootste risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp, waarmee we je 24/7 hulp bieden bij cybercrime. Lees hoe Univé je daarnaast helpt het cyberrisico te verkleinen.

      Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

      Doe ook mee

      Heb je het vermoeden dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

      Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

      Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering bent je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

      Meer over de vergoeding

      Univé.nl uitgeroepen tot beste website

      De website van Univé is verkozen tot 'Website van het Jaar' in de categorie Verzekeraars. De publieksprijs 'Website van het Jaar' wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Dit jaar kon het publiek in maar liefst 39 categorieën zijn favoriet bepalen op basis van inhoud, navigatie en design. Ook kon het publiek aangeven in hoeverre het de website zou aanbevelen aan anderen. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce en onderzoeksbureau Multiscope.

      Verandert je situatie?

      Elke ondernemer heeft andere risico’s. Breng de risico's in kaart en bepaal of je het risico wilt verzekeren. Hou er rekening mee dat veranderingen nieuwe risico's mee brengen. Denk o.a. aan groei, inhuur van personeel en nieuwe bedrijfsactiviteiten. Bekijk je risico's regelmatig en pas je verzekering hierop aan. Ook onze Univé-adviseurs kunnen je helpen met het in kaart brengen van je risico's. Hiervoor maak je eenvoudig een afspraak.

      Contact met een adviseur

      Wil je advies op maat van een Univé-adviseur? Plan dan een vrijblijvende afspraak in.

      Maak een afspraak

      Mijn Univé Zakelijk

      Snel en gemakkelijk online je verzekeringszaken inzien of wijzigen? Maak dan gebruik van Mijn Univé Zakelijk.

      Inloggen of nieuw account maken

      Veelgestelde vragen

      Lees hier de meest gestelde vragen over MKB verzekeringen.

      Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering waarmee u de continuïteit van uw bedrijf verzekert. Als bedrijf bent u aansprakelijk als u of één van uw medewerkers tijdens het werk materiële of fysieke schade toebrengt aan zaken of personen. Lopen andere mensen of andermans spullen schade op door uw bedrijfsactiviteiten en bent u daarvoor verantwoordelijk? Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd en regelen wij de schade als u aansprakelijk bent.

      Raakt een medewerker gewond door een ongeluk op het werk? Of wordt hij ziek door het werk? Dan bent u verzekerd voor de financiële gevolgen hiervan als blijkt dat u aansprakelijk bent. Dit valt onder werkgeversaansprakelijkheid en dit is onderdeel van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

      Ja, in onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is productaansprakelijkheid standaard meeverzekerd. Schade die uw product veroorzaakt aan anderen is meeverzekerd. Ook schade aan de spullen van anderen is verzekerd. Bereken uw premie

      Univé maakt voor goederen gebruik van een afschrijvingsregeling. Per schade wordt er gekeken naar waarde van het betreffende goed op dat moment. We maken hiervoor mede gebruik van een afschrijvingslijst die gepubliceerd wordt door het Verbond van Verzekeraars.

      Nee, dit is niet verzekerd onder de bedrijfsautopolis, alleen schade aan uw bestelauto. Wilt u de goederen die u vervoert of uw gereedschappen verzekeren tegen schade? Dan kan dat met de eigen vervoerverzekering van Univé.

      Ja. De bedrijfsautoverzekering geldt ook als u de auto privé gebruikt. De auto moet dan wel via de bedrijfsautoverzekering zijn verzekerd op naam van het bedrijf.

      Blogs