Ga naar inhoud

All Risk-scootmobielverzekering

Onze meest uitgebreide scootmobielverzekering vergoedt alle schades aan je eigen scootmobiel en schade aan anderen. Zelfs als het je eigen schuld is.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Waarom kiezen voor een All Risk-scootmobielverzekering?

De All Risk (Volledig Casco) is de meest uitgebreide scootmobielverzekering. Dat komt omdat alles wat de WA-dekking verzekert inbegrepen zit. Met deze verzekering wordt ook alle schade aan je eigen scootmobiel vergoedt. Zelfs als het je eigen schuld is.

Wat vergoedt de All Risk-scootmobielverzekering?

Waarom onze All Risk-scootmobielverzekering wordt gekozen foor onze klanten

Extra zekerheid? Kies voor aanvullende verzekeringen

Verhoog je zekerheid door extra dekkingen toe te voegen aan jouw scootmobielverzekering. Zodat je altijd met een gerust gevoel de weg op kunt.

Belangrijke informatie over All Risk

Univé betaalt de kosten voor een vervangend voertuig. Dit geldt alleen wanneer jouw scootmobiel beschadigd of total loss is. Wij betalen maximaal € 30 per dag voor een vervangend voertuig. Dit geldt voor maximaal 10 dagen. Dan kan jouw scootmobiel gerepareerd worden of heb jij tijd om een andere scootmobiel te kopen.

Bij diefstal gelden er andere voorwaarden. Bij diefstal betalen wij jou € 15 per dag voor vervangend vervoer. Dit geldt voor maximaal 30 dagen.

Als jouw scootmobiel niet total loss is en gerepareerd kan worden, betaalt Univé de reparatiekosten. Is jouw scootmobiel wel total loss, dan betaalt Univé de vervangingswaarde. Dat is de waarde van de scootmobiel voor het ongeval.

In de All Risk-scootmobielverzekering zit de WA-dekking inbegrepen. De WA-dekking vergoedt alleen schade die jij veroorzaakt bij andere mensen. De All Risk-scootmobielverzekering vergoedt alle schades aan jouw scootmobiel, zelfs als het je eigen schuld is.

Bij de All Risk-scootmobielverzekering geldt een eigen risico van € 100. Het eigen risico is alleen voor de schade aan jouw eigen scootmobiel.

Als jouw scootmobiel wordt beschadigd door de natuur, dan ben je hiervoor verzekerd. Dit zien wij als natuuromstandigheden die schade veroorzaken aan jouw scootmobiel:

  • hagel
  •  storm, als:
  • de scootmobiel geparkeerd staat en omver waait
  • dingen door de storm tegen uw scootmobiel waaien of erop vallen
  • bliksem
  • Botsing met vogels of dieren
  • overstroming
  • vallende stenen
  • lawines
  • aardbevingen in het buitenland.

Klanten geven onze scootmobielverzekering gemiddeld een 8,5

Veelgestelde vragen over de All Risk-scootmobielverzekering

Documenten en voorwaarden bij de scootmobielverzekering

Direct de All Risk-scootmobielverzekering afsluiten voor jouw scootmobiel

Zo ben jij altijd goed verzekerd als je onderweg bent.

Bereken je premie of sluit direct af