Ga naar inhoud
Fysiotherapeut behandelt een man na letselschade
Fysiotherapeut behandelt een man na letselschade

Letselschade

Een ongeluk is al ingrijpend genoeg. Daarom helpen we gratis bij het verhalen van jouw letselschade. Ook als je niet bij ons verzekerd bent.

  • Letselschade door verkeersongeval in Nederland
  • Letselschade door ongeval tijdens het werk
  • Letselschade door ongeval in of rond het huis waarvoor een ander aansprakelijk is

Gratis hulp bij letselschade

Letselschade is schade die je oploopt bij een ongeval. Bijvoorbeeld door een ongeluk in het verkeer, op het werk of een hondenbeet. Het gaat hierbij om zowel lichamelijke als geestelijke schade. Letselschade zorgt vaak voor extra kosten. De kosten van deze schade kunnen onze juristen gratis voor je verhalen.

Eerst bepaalt de jurist wie er aansprakelijk is voor jouw schade. Als het nodig is, schakelen we ook een expert in om jouw schade vast te stellen. Daarna stellen we de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk.

Erkent de veroorzaker (of diens verzekeraar) aansprakelijkheid? Dan vergoedt diegene jouw schade. Dat geldt ook voor de kosten van de juridische hulp die wij bieden. Zo kunnen wij jouw letselschade gratis verhalen.

Gratis aanvragen

Mail ons

Wat is inbegrepen bij deze service?

Onze juristen kunnen in verschillende situaties jouw letselschade verhalen. In het overzicht zie je precies wat je daarbij van ons kunt verwachten.

Twijfel je of je bij ons terecht kunt? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten of we je kunnen helpen.

Zó verhalen we jouw letselschade

Bij deze gratis service helpt Univé je in 5 stappen naar het best mogelijke resultaat.

In deze situaties kunnen wij je helpen

Onze ervaren juristen kunnen helpen bij het verhalen van verschillende soorten letselschade. Soms ligt een situatie ingewikkelder, wat kan leiden tot een rechtszaak. In dat geval kunnen we je helaas niet helpen.

Wil je direct weten of onze juristen je kunnen helpen? Met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Wat Univé voor je kan betekenen

We hebben meer dan 250 juristen in dienst die je kunnen helpen met de lastigste situaties. Zonder dat je een verzekering nodig hebt of moet afsluiten. Wel zo makkelijk.

Voorwaarden Rechtshulp on demand Letselschade

Vragen & contact