Ga naar inhoud

Procederen

Loopt het geschil met je aannemer uit de hand en is een rechtszaak verstandig of zelfs nodig? Dan staan onze juristen je graag bij. Bijvoorbeeld door voor je te procederen tijdens de zitting. Tijdens een gratis intake kijken we samen naar de mogelijkheden.
€ 2.495 per proces (excl. mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Komt je jurist er niet uit met de aannemer of andere partij? Of hebben je brieven en onderhandelingen niet het gewenste effect? Dan kan het verstandig of nodig zijn om een gang naar de rechter te starten. Of een gang naar een geschillencommissie of de Raad van Arbitrage.

Tijdens een gratis intakegesprek kijkt een jurist eerst of het realistisch is om te procederen. De jurist bespreekt vooraf de kansen en kosten met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Denkt je jurist dat een gerechtelijke procedure realistisch is? Dan start de jurist een procedure. De rechter moet dan een oordeel geven over je zaak. Natuurlijk krijg je bij dit pakket voldoende overlegmomenten met je jurist. Wel zo fijn.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Een rechtszaak is vaak een lang en ingewikkeld proces. Daarom kijken we eerst samen of een gang naar de rechter haalbaar is. Wil je direct weten welk pakket je het beste kunt kiezen? We helpen je graag op weg met onze online pakkethulp.

Andere rechtshulp nodig?

Gelukkig zijn de meeste conflicten goed op te lossen zonder procedure. Mogelijk biedt een van onze andere pakketten alle hulp die je nodig hebt. Twijfel je over welk pakket het beste bij jouw situatie past? We helpen je graag op weg met onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag, inclusief btw. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen & contact