Ga naar inhoud

Plan + onderhandelen

Bij een lastig conflict met je aannemer is het wel zo fijn als een jurist al het contact van je overneemt én voor je onderhandelt. Zo word je volledig ontzorgd. Ook beschik je over voldoende overlegmomenten met de jurist.
€ 1.575 per situatie

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Het oplossen van een conflict kan niet alleen veel tijd kosten, maar je ook een hoop stress bezorgen. Bij een lastige zaak is het daarom prettig als een jurist je al het werk uit handen neemt. Dit gebeurt natuurlijk in nauw overleg met je.

Eerst bespreek je jouw situatie met de jurist. De jurist stelt een plan van aanpak met je op en neemt dan namens jou contact op met de andere partij. Afhankelijk van de situatie kiest de jurist de beste contactmethode: telefonisch, via mail of persoonlijk. Vervolgens verzorgt de jurist alle communicatie en onderhandelingen voor je. Ook legt de jurist duidelijke afspraken vast.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij sommige conflicten kunnen de emoties hoog oplopen. Het is dan geruststellend om te weten dat je zaak in handen is van een ervaren jurist. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten of en hoe we je het beste kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk wil je meer of juist minder juridische hulp bij het oplossen van jouw probleem. Kies dan voor een van onze andere pakketten. Twijfel je over welk pakket het beste bij je situatie past? We helpen je graag op weg met onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact