Ga naar inhoud

Twee brieven opstellen

Soms is één goede brief al genoeg om problemen met een aannemer op te lossen. Onze juristen schrijven graag twee brieven voor je. Zo verstuur je brieven die niet alleen indruk maken, maar óók tot in de kleine lettertjes kloppen.
€ 645 per situatie

Pakket aanvragen

Kant-en-klare juridische brief

Mogelijk wil je je conflict oplossen met een juridische brief. Maar wat zet je in zo'n brief? En hoe weet je zeker dat deze klopt? Onze juristen helpen je graag op weg met persoonlijk advies, begeleiding en twee juridische brieven die je zelf kunt versturen.

Eerst overlegt je met een jurist over je situatie. Vervolgens stelt de jurist een brief op in jouw naam. Heb je na de reactie van de andere partij een tweede brief nodig? Dan stelt de jurist in overleg een vervolgbrief op. Zo sta je er niet alleen voor.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Met de juiste brief is je kans van slagen een stuk groter. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten of en hoe we je het beste kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk wil je meer of juist minder juridische hulp bij het oplossen van jouw probleem. Kies dan voor een van onze andere pakketten. Twijfel je over welk pakket het beste bij je situatie past? We helpen je graag op weg met onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact