Over Univé Regio+

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Univé Regio+, samen en dichtbij

We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Dat u het totaalplaatje kent en weet welke risico’s u wel en niet wilt dragen. Alleen, met uw partner of gezin, of als ondernemer.

Univé Regio+ is een Coöperatie zonder winstoogmerk van en voor leden. Naast Univé Regio+ zijn er nog elf regionale Univé’s in Nederland. We zijn ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. Dit principe, elkaar helpen, vormt nog steeds ons bestaansrecht. En dat ziet u terug in onze dienstverlening. Ruim 210 collega’s behartigen de belangen van meer dan 270.000 verzekerden die tevens onze leden zijn. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk en dichtbij, of u ons nu belt, mailt of langskomt. We hebben vijftien winkels verspreid over ons werkgebied dat zich ruwweg uitstrekt van Den Helder tot het noordelijke deel van het Groene Hart en daarnaast bedienen wij ook de klanten in Zwolle.

Maak kennis met onze adviseurs

Meer dan Univé Verzekeringen

Wij maken deel uit van Coöperatie Univé en bieden u daarom altijd eerst de producten van Univé verzekeringen aan. Sluiten de producten van een andere verzekeraar toch beter aan op uw wensen, dan bieden wij u deze aan. Zo ontvangt u altijd op maat gesneden producten in combinatie met hoogwaardige service.

Hypotheekadvies

U kunt bij ons terecht voor een betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen. Lees meer​ en meld u aan voor een gratis oriëntatiegesprek.

Ledenraad en Raad van Commissarissen

De Ledenraad is het hoogste orgaan binnen Univé Regio+ en heeft een aantal formele taken. Ook vervult de raad een belangrijke rol als klankbord voor de Raad van Bestuur.
De Ledenraad bestaat uit 15 leden en vormt een afspiegeling van ons ledenbestand. Zowel particuliere als zakelijke relaties uit het werkgebied van Univé Regio+ hebben zitting in de Ledenraad.

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit vier leden, met als voorzitter Emile Karregat. Elke commissaris heeft een eigen aandachtsgebied. De leden zijn goed op de hoogte van Univé en Univé Regio+ in het bijzonder. Uw belangen als lid van onze Coöperatie worden dus prima behartigd.

Voorwaarden en reglementen

Het is belangrijk dat u weet wat onze dienstverlening inhoudt. Bij onze zakelijke gegevens vindt u alle informatie die wij conform de Wet op het financieel toezicht behoren te verstrekken.

Zakelijke gegevens van Univé Regio+