Ga naar inhoud

Univé Laden

Jouw elektrische auto overal opladen voor een lage prijs? Dat kan met Unive Laden. Met onze app en laaddruppel kun je via onze laadpartner TanQyou namelijk terecht bij 200.000 laadstations in heel Europa.

Laaddruppel aanvragen

Download de Univé Laden-app

Met onze app kun jij:

  • snel een laadpunt vinden bij jou in de buurt
  • de beschikbaarheid van een laadpaal checken
  • de capaciteit en het connectortype van een laadpaal controleren
  • al jouw laadtransacties terugvinden in één handig overzicht

Download vandaag nog de Univé Laden-app. Gratis voor Apple en Android.

Laaddruppel aanvragen

Met onze laaddruppel kun je je elektrische auto bij meer dan 200.000 laadpalen opladen. In Nederland en in Europa. Je betaalt hiervoor een lage prijs van € 3,50 per maand, plus natuurlijk de stroomkosten. 

Laaddruppel direct aanvragen

Hoe werkt de Univé laaddruppel?

 Je houdt de laadpas tegen de paal aan waar je wilt laden. Dan koppel je de stekker aan jouw auto en het laden begint. Ben je klaar? Stop de stekker dan weer terug aan de laadpaal en de laadactie eindigt vanzelf. In de Univé Laden-app kun je de transactie en jouw laadgegevens terugzien. 

Laaddruppel aanvragen

Laden door heel Europa

Ook buiten Nederland je elektrische auto opladen? Geen punt met Univé Laden! Hiermee kun je laden bij 200.000 laadpalen in binnen- en buitenland.

Laaddruppel aanvragen

Jouw auto en onze laaddruppel

De Univé Laaddruppel kun je gebruiken voor alle elektrische auto's. Of je nu een Tesla of Nissan rijdt: met de laaddruppel van Univé kun je thuiskomen. 

Laaddruppel aanvragen

Onze laadpartner: TanQyou

Via Univé Laden word je klant bij TanQyou, een Nederlands mobiliteitsplatform. Samen zorgen wij ervoor dat jij bij 200.000 laadstations in heel Europa je auto kunt opladen. Voor een scherpe prijs en exclusief voor klanten van Univé.