Ga naar inhoud

Laden met de Univé-laadpas

Ontdek onze nieuwe laadpas. Voor slechts € 3,50 per maand kun je terecht bij een netwerk van maar liefst 200.000 laadpalen in heel Europa. Waaronder de palen van Fastned, Allego, LMS, Equans en nog veel meer andere formules.

Laadpas aanvragen

Hoe werkt laden met de Univé-laadpas?

Download de Univé Laden-app

Met onze handige app kun je:

  • snel een laadpunt vinden bij jou in de buurt
  • de beschikbaarheid van een laadpaal checken
  • de capaciteit en het connectortype van een laadpaal controleren
  • al jouw laadtransacties terugvinden in één handig overzicht

Download vandaag nog de Univé Laden-app. Gratis voor Apple en Android.

De voordelen van Univé Laden

Goed om te weten over Univé Laden

Heb je jouw elektrische of hybride auto niet bij ons verzekerd? Of ben je nog helemaal geen klant bij Univé? Ook dan kun je gebruik maken van Univé Laden. Vraag de laadpas eenvoudig online aan.

Ook buiten Nederland je elektrische auto opladen? Geen probleem. Met de Univé-laadpas kun je laden bij een netwerk van maar liefst 200.000 laadpalen in binnen- en buitenland.

De Univé-laadpas is te gebruiken voor alle elektrische en hybride stekkerauto’s. Of je nu een Tesla of Nissan rijdt: met de laadpas van Univé kun je thuiskomen.

Naast een vast laag bedrag van € 3,50 betaal je alleen maar de stroomkosten van de laadpaalaanbieder. Transactiekosten voor een laadsessie hoef je niet te betalen Zo betaal je dus alleen wat je écht nodig hebt.

Onze laadpartner: TanQyou

Via Univé Laden word je klant bij TanQyou, een Nederlands mobiliteitsplatform. Samen zorgen wij ervoor dat jij bij 200.000 laadstations in heel Europa je auto kunt opladen. Voor een scherpe prijs en exclusief voor klanten van Univé.  

Service & contact