Ga naar inhoud

Univé Buurtfonds

Heb jij een goed idee voor jouw buurt? Met onze projectcheck weet jij in één minuut of jouw idee bij het Buurtfonds past!

Doe de projectcheck

Zijn we een match? Meld jouw idee aan

Past jouw idee bij het Buurtfonds? Samen brengen we jouw idee tot leven!

Iedereen kan een project of idee aanmelden. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Univé. Aanmelden kan via één van de knoppen hieronder en is hartstikke eenvoudig. We koppelen de uitkomst binnen drie maanden terug.

Stichting of vereniging

Doe je een aanvraag namens een stichting of vereniging? Om een aanvraag zo eenvoudig mogelijk te maken, werken we hiervoor samen met FindNFund:

Project aanmelden 

Particulier

Doe je een aanvraag als particulier? Dan kun je een aanvraag indienen via ons eigen aanvraagformulier. Lid zijn van Univé is niet nodig!

Project aanmelden 

FindNFund

Het Univé Buurtfonds werkt samen met FindNFund. Samen maken we het aanvragen van een project voor lokale (buurt)organisaties zoals verenigingen en stichtingen, eenvoudig. En extra handig: via het platform kun je bij verschillende fondsen een financiering aanvragen. In de database met meer dan 1200 fondsen zoek je gratis en zonder registratie naar een passende match. Een aanvraag doen is meteen mogelijk. Fondsen hebben op hun beurt de mogelijkheid om passende projecten te vinden en deze uit te nodigen voor een aanvraag. Meer informatie vind je op www.findnfund.com.