Ga naar inhoud

Je bent van harte welkom in onze winkel in Bedum!

Maak een afspraak

Adviseurs van Bedum

Onze adviseurs staan dagelijks voor jou klaar om je te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé.

Adres en contactgegevens

Stationsweg 12-14
9781 CH Bedum
  • 050 301 40 13

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag10:00 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdagGesloten
donderdag08:30 - 17:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Univé Bedum is met verschillende andere bedrijven gevestigd op een mooie locatie aan de Stationsweg in Bedum. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid en bushaltes zijn op loopafstand van de winkel te vinden.

Plan route

Uitgelichte services bij Univé Bedum

Bij onze Univé-winkel in Bedum kun je terecht voor al onze verzekeringsproducten. Ook bieden wij hypotheekadvies op maat en verschillende diensten. Bekijk hieronder onze producten.

Verzekeringen en diensten

Univé Bedum biedt alle verzekeringen en diensten van Univé aan. Ook kun je bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte