Ga naar inhoud

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Zwolle

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Zwolle

Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij ons terecht. U kunt zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseur. Zo krijgt u binnen een half uur inzicht in uw financiële mogelijkheden en bespreken we wat u van ons kunt verwachten.

Gratis oriëntatiegesprekIk heb een vraag

Deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk. Hierdoor hebben onze adviseurs alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen voor de scherpste rentes.

Roy Klouth

Hypotheekadviseur

Bereken uw maximale hypotheek

Wanneer u bij ons een hypotheek afsluit, krijgt u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken. Onze hypotheekadviseurs zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies dat u voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven. Niet alleen nu, maar ook later! Bent u benieuwd naar uw maximale hypotheek?
Kom langs in onze winkel in Zwolle of maak hier een proefberekening.

Adres en contactgegevens

Nieuwstraat 126
8011 TS Zwolle

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 16:00
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Onze Univé-winkel is gevestigd in het centrum van Zwolle. U vindt ons op de hoek van de Korte Smeden/het Eiland. Parkeren kan eenvouding in parkeergarage Q-park Het Eiland, gelegen aan de Pletterstraat 41 te Zwolle. Deze parkeergarage bevindt zich op nog geen 3 minuten loopafstand van de winkel. Via het treinstation in Zwolle of rechtstreeks vanaf uw huisadres kunt u de bus nemen naar halte het Kerkbrugje in Zwolle. Vanaf hier bevindt de winkel zich op 3 minuten loopafstand.

Plan route

Altijd op de hoogte