Ga naar inhoud

Huisdierenverzekering klantenservice

Voor je huisdierenverzekering kun je veel online zelf regelen en bekijken. Vind antwoord op veelvoorkomende vragen over de huisdierenverzekering.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de huisdierenverzekering.

U vindt de geboortedatum in het huisdierenpaspoort of op de patiëntenkaart. 

De premie is onder andere afhankelijk van het ras en de leeftijd van de hond. Omdat deze zaken per hond kunnen verschillen, is het niet mogelijk om een vast bedrag te noemen.

Wij kunnen uw premie om meerdere redenen aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de consumentenprijzen in Nederland zijn gestegen. Voor de huisdierenverzekering betekent dit dat de kosten voor dierenartsen en medicijnen stijgen.

In de diergeneeskunde is ook steeds meer mogelijk. Nieuwe technieken worden ontwikkeld en ingezet om sneller een diagnose te stellen of chronische aandoeningen beter te behandelen. Dit betekent dat behandelingen duurder worden.  

De premie van de huisdierenverzekering hangt onder andere af van de leeftijd van uw huisdier. Als uw huisdier ouder wordt, stijgt ook de premie. Dit komt doordat oudere dieren vaker naar de dierenarts gebracht worden. Met hogere kosten als gevolg. Wij passen onze premies hierop aan.  

Een huisdierenverzekering kun je zien als een zorgverzekering voor uw huisdieren. Medisch noodzakelijke kosten die het gevolg zijn van een ongeval, ziekte of aandoening worden vergoed.

Ja, je mag zelf kiezen naar welke dierenarts je gaat. De dierenarts moet in Nederland gevestigd zijn.

Service & Contact

Klantenservice

Voor al je vragen

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 uur - 17:00 uur

Whatsapp

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 uur - 17:00 uur