Ga naar inhoud
Man werkt aan keukentafel op zijn laptop en kijkt serieus richting het scherm.
Man werkt aan keukentafel op zijn laptop en kijkt serieus richting het scherm.

Collectief verzekerd bij Univé

Verzekert u zich bij Univé via uw thuiszorgorganisatie, werkgever, ledenorganisatie of vakbond? Dan heeft dat verschillende voordelen, zoals een collectieve premiekorting, vergoeding van uw lidmaatschapscontributie of een uitgebreidere aanvullende zorgverzekering. Hieronder vindt u de grootste organisaties waarmee wij een samenwerking hebben.

Een aantal voorbeelden van organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben

Al collectief verzekerd bij Univé? Check uw polis.

Check ook de voordelen van Univé bij uw werkgever of bij de organisatie waarvan u lid bent. Staat uw organisatie in dit rijtje? Dan heeft u sowieso recht op korting op veel verzekeringen via het collectief. Op uw polisblad of online in Mijn Univé kunt u zien of en op welke verzekering u nu al korting krijgt. U leest op uw polis daar ook via welke organisatie u dit voordeel ontvangt.

Staat er geen korting vermeld op uw polis? Dan geniet u nog niet van voordeel. Neemt u in dat geval contact met ons op. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u met uw verzekeringen maximaal profiteert van voordeel. Dat is meer Univé voor minder.

Nog geen verzekering bij Univé? Wij vergelijken gratis uw verzekeringen.

Heeft u nog geen verzekering bij Univé, maar heeft uw werkgever of organisatie wel een collectief met Univé? Het kan zijn dat u dan kunt profiteren van voordeel als u overstapt naar Univé. 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op via onze Premievergelijker. Geef aan van welk collectief u gebruikt kunt maken en wij sturen u binnen 2 werkdagen onze offerte.